+381 (0) 11 228 86 44

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sales Intelligence & Konsalting usluge

Sales Intelligence(SI) podrazumeva čitav set aktivnosti i znanja koji pomažu menadžerima prodaje da uspešno obave prodajni proces, tako što će istovremeno poboljšati i kvalitet i kvantitet prodaje. Kao deo ukupne Business Intelligence(BI), Sales Intelligence(SI) najviše koristi prodavcima i rukovodiocima prodaje. Najveće svetske kompanije sprovode inicijative Sales Intelligence(SI) da bi ispunile zahteve modernog prodajnog okruženja.

Radi se o tehnologijama i aplikacijama pomoću kojih se prikupljaju, integrišu, prezentiraju i analiziraju informacije od presudnog značaja prodavcima kako bi bili u toku sa klijentima a ispred konkurenata.

Uz XSell bićete proaktivni, a Vaš prodajni tim uvek u prednosti u odnosu na konkurenciju!

Usluge konsaltinga

Da bi se ispunili zahtevi novog poslovnog, a samim tim i prodajnog okruženja, neophodno je svakom aspektu sopstvenog biznisa pristupiti strateški. Strateško planiranje obezbeđuje analizu tržišta i informacije o konkurenciji na osnovu kojih se donose prave poslovne odluke.

about-6

Mi posedujemo dugogodišnje iskustvo u prodaji visokih vrednosti veoma kompleksnih proizvoda i usluga. Uz naš profesionalan pristup i savete, ostvarićete značajne rezultate.

Iskoristite naše ogromno prodajno iskustvo i znanje i poboljšajte Vaše prodajne performanse !

Bazirajte svoju prodajnu strategiju na današnjim alatima i tehnikama i sutrašnjim XSell idejama !

U okviru Sales Intelligence & Konsalting usluga naše kompanije, rešićete sledeće probleme:
Scroll to top