+381 (0) 11 228 86 44

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Konsalting u oblasti ljudskih resursa prodajnog tima

Uspešna prodaja proizvoda i/ili usluga Vaše kompanije u velikoj, možda i najvećoj, meri zavisi od sposobnosti Vašeg prodajnog tima. Moderni uslovi poslovanja nas obavezuju da svakoj poslovnoj aktivnosti, samim tim i prodajnim aktivnostima, pristupimo profesionalno i planski.

hr consultancyNeophodno je znati šta nam sve preti, kako se sa tim boriti, kako prepoznati sopstvene potencijale, kako prepoznati prodajne šanse i kada nisu tako očigledne, kako kreirati pobedničku strategiju, kako voditi i motivisati tim i kako analizirati rezultate.

Naš cilj je da pomognemo našim klijentima da ostvare značajnu konkurentnu prednost, tako što ćemo Vam dati smernice za regrutaciju i selekciju zaposlenih i spisak neophodnih kompetencija i aktivnosti za konkretne pozicije. Pratićemo rezultate rada i uputićemo Vas kako da kreirate nagradne sisteme atraktivnije od konkurenata i kao rezultat dobijete visoko motivisane i zadovoljne zaposlene. U cilju pronalaženje najboljih kandidata, povezaćemo Vas sa outsortsing kompanijama za zapošljavanje.Uz implementaciju naših savremenih prodajnih tehnika i procedura poslovanja u Vaš sistem povećećete prodajne performanse a samim tim i uspeh firme.

Iskoristite znanja XSell-a i transformišite postojeći ili formirajte novi pobednički prodajni tim!

Scroll to top