+381 (0) 11 228 86 44

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Generisanje Lead-ova i prodajnih šansi

Imajući u vidu neophodne resurse za pristupanje svetskim tržištima većina domaćih kompanija značajno je limitirana i prinuđena je da sužava pojas komercijalnog delovanja a samim tim i značajno uspori i umanji uspeh čak i najboljih proizvoda i usluga iz svog portfelja. Osnovni zadatak XSell-a jeste da ukloni te barijere i otvori put domaćim kompanijama na željena inostrana tržišta.

Proces generisanja LEAD-ova i njihova konverzija u prodajne šanse (opportunity) zauzimaju centralnu poziciju u samom prodajnom procesu. Generisanje konstantnog priliva LEAD-ova visokog kvaliteta daleko je od jednostavne opearcije jer njoj prethode brojne aktivnosti u kojima dolazi do izražaja ekspertiza prodajnog tima.

leadsXSell stručni tim se pre svega fokusira na detaljnu analizu klijentskih proizvoda i usluga, analizu ciljanog tržišta i identifikaciju odgovarajućeg pristupa istom. Na ovaj način obezbeđujemo solidnu osnovu za aktivnost generisanja LEAD-ova i što je možda još bitnije odgovarajuću kvalifikaciju istih. Generisanje LEAD-ova je dakle proces u kome verzirani prodajni eksperti XSell-a dolaze do odgovarajućih struktura i ljudi u ciljanim kompanijama (tzv. Decision Makers) i uspostavljaju inicijalnu poslovnu relaciju na kojoj je moguće izgraditi poslovnu šansu.

 
Partnerstvo sa XSell-om Vam garantuje pristup ključnim ljudima na ciljanim tržištima (tržišnim segmentima ili nišama) jer XSell kroz robusnu i dobro razrađenu metodologiju, vezanu za ovu fazu prodajnog procesa, i uz korišćenje najmodernijih tehnika i alata  zapravo gradi pravi partnerski odnos sa svim potencijalnim klijentima. Upravo zahvaljujući pomenutoj metodologiji, jednom otvorene linije komunikacije sa ciljanim trižištima (izvori LEAD-ova i prodajnih šansi) zauvek ostaju otvorene čime se obezbeđuje kontinuitet u pristizanju kvalitetnih LEAD-ova sa ciljanog tržišta.

Otvorite vrata do ciljanih tržišta, kvalitetnih LEAD-ova i prodajnih šansi!

Vaš XSell

Scroll to top