+381 (0) 11 228 86 44

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Negovanje i reciklaža Lead-ova

Nivo investicija neophodan za generisanje LEAD-ova na ciljanim tržištima van naše zemlje nije ni malo zanemarljiva stavka. Naravno, imajući u vidu potencijalni značaj svakog generisanog LEAD-a nikako se ne dovodi u pitanje opravdanost investicije ali se svakako mora postaviti pitanje da li je dobijen maksimum iz generisanih LEAD-ova i šta se desilo pa je došlo do nedovoljnog povratka investicija?

relationship-building-bellapetiteSva relevantna istraživanja sprovedena sa ciljem da se identifikuje uzrok ovakve jedne pojave (koja je prisutna i na najzrelijim i najrazvijenijim tržištima sveta) ukazuju na činjenicu da su najčešći uzrok zapravo neispraćeni LEAD-ovi i  loše negovani LEAD-ovi. Usled raznoraznih propusta u menadžment i organizacionoj strukturi kompanija, ili jednostavnim propustom prodajnog tima, vrlo često se dešava da se na pojedine LEAD-ove jednostavno zaboravi što posle određenog vremena dovodi do gubitka istih ili smanjene mogućnosti izgradnje prodajne šanse.

Negovanje LEAD-ova predstavlja zapravo jedan od vrlo bitnih procesa koji zahteva posebnu pažnju, savremene prodajne alate i specijalizovana znanja. XSell tim nudi svojim klijentima najviši nivou sluge u domenu negovanja generisanih LEAD-ova ali i reciklažu zanemarenih. Za nas ne postoje izgubljene šanse i zaboravljeni LEAD-ovi jer sistematski pristupamo svakom delu procesa i kroz sisteme višestruke kontrole obezbeđujemo maksimum u svakom trenutku.

XSell usluge staviće Vaš prodajni tim u korak sa vodećim svetskim timovima  i svakako daleko ispred konkurencije. Vaši proizvodi  i usluge dobiće adekvatnog ambasadora i zajedničkim naporima i poravnatim pristupom potencijal svakog generisanog LEAD-a biće u potpunosti iskorišćen.

Postanite naš partner jer Vaši proizvodi i usluge zaslužuju najbolje ambasadore.

Vaš XSell


Scroll to top