+381 (0) 11 228 86 44

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Podrška na sajmovima - konferencijama

Vrhunski svetski sajmovi i relevantne konferencije su svakako mesta gde Vaša kompanija želi da bude i predstavi svoje proizvode i usluge. Nema nikave dileme da je ulaganje u ovakvu jednu aktivnost više nego opravdano. U čemu se onda ogleda problematika sajmova i konferencija?

Broj sajmova u svakoj od tržišnih oblasti raste iz dana u dan pa je odabir pravog sajma/konferencije više nego kompleksan zadatak. XSell Vam pruža mogućnost da sa mnogo više relevantnih informacija i uz iskustva kompatibilnih kompanija širom sveta donesete pravu odluku.
 
conferene support teamU slučaju da je prva prepreka preskočena i da je Vaša kompanija donela odluku o učešću na određenom sajmu, neophodno je napraviti pravu strategiju nastupa, marketinšku strategiju, obavestiti sve potencijalno zainteresovane kompanije i njihove predstavnike, zakazati B2B sastanke i pripremiti iste kako bi se maksimizirali benefiti od učešća na ciljanom sajmu/konferenciji.Ne treba zaboraviti da je nakon sajma neophodno rezervisati resurse koji će propratiti postignute rezultate na samom sajmu, kontaktirati posetioce i napraviti tzv. follow-up strategiju.
 
Obzirom da većini domaćih prodajnih i marketing timova problematika internacionalnih sajmova i konferencija nije ni malo bliska (pre svega zbog nedostatka sredstava) XSell Vam nudi podršku u svakoj od faza: fazi pripreme, organizacije i sprovođenja sajamskih/konferencijskih aktivnosti. Naime, za svoje partnere XSell šalje članove svog ekspertskog tima na ciljani sajam sa ciljem da optimizuje komercijalni nastup i upravlja ključnim prodajnim aktivnostima. Pored toga, našim klijentima dostupne su usluge strateške pripreme sajamskog nastupa i follow-up strategije koje su zapravo i ključne za uspeh sajma/konferencije.
 

Vaš uspeh je naša najveća nagrada.

Vaš XSell

Scroll to top