+381 (0) 11 228 86 44

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Razvoj prodajnih kanala

Aktivni i dobro profilisani prodajni kanali predstavljaju ogromnu snagu jedne prodajne organizacije. Značaj lokalnih partnera (distributera, reseller-a, servisnih centara, …) na ciljanim tržištima je zapravo nemerljiv za naše kompanije. Svaki partner znači jedna nova prodajna sila, jedan novi marketinški pristup (prilagođen lokalnom tržištu) i još jedna čitava grupa ljudi koja ulaže raspoložive resurse i usmerava ih u cilju promocije Vaših proizvoda i usluga.

Building Channel RelationshipsImajući u vidu navedene činjenice XSell posebnu pažnju obraća na razvoj prodajnih kanala za svoje klijente. Identifikacija, profilisanje, testiranje, sklapanje partnerstva i motivacija samih prodajnih kanala spadaju u domene ekspertize našeg tima.Svaka od navedenih aktivnosti je do detalja razrađena i sprovedena dovoljan broj puta da sasigurnošću možemo da ponudimo vrhunski kvalitet našim klijentima.

Izgradnja partnerske/distributerske mreže počinje istraživanjem samog ciljanog tržišta i identifikacijom, evaluacijom i targetiranjem potencijalnih partnera/distributera. XSell koristi već postojeću sopstvenu mrežu globalnih partnera kako bi lakše i preciznije identifikovao prave lokalne partnere na ciljanom tržištu za vašu kompaniju i Vaše proizvode/usluge. Zajedno sa XSell-om Vaša kompanija će modelovati budući poslovni odnos sa svim zainteresovanim lokalnim kompanijama a na XSell-u je da tako modelovan odnos implementira sa budućim partnerom i održava novokreirani prodajni kanal. Aktivan monitoring svih otvorenih kanala uz konstantan rad na motivaciji svih interesnih zona u tom kanalu sastavni je deo ovog procesa.Jednom izgrađeni prodajni kanali ostaće deo Vaše prodajne infrastrukture sve dok je to u interesu Vaše kompanije.

Zajedno sa nama izgradite globalnu partnersku mrežu! 

Vaš XSell

Scroll to top