+381 (0) 11 228 86 44

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

XSell otvara vrata za nove članove tima

Od ponedeljka 13.01.2014. XSell otvara svoja vrata za sve zainteresovane kandidate za rad u našoj kompaniji.

Ukoliko ste se upoznali sa našom kompanijom (preko Internet prezentacije ili na bilo koji drugi način) i verujete da imate šta da ponudite XSell-u jedini uslov jeste da nam kroz svoj CV i propratno pismo i prezentujte svoje znanje, veštine, motivaciju i sve ostalo što smatrate relevantnim za našu kompaniju i poziciju za koju aplicirate. Vi birate poziciju, Vi postavljate uslove konkursa, Vi određujete uslove angažmana jer Vi PRODAJETE a to je ono što je nama potrebno. CV i propratno pismo pošaljite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. a mi ćemo Vas kontaktirati ukoliko smo zainteresovani za Vašu ponudu.

Dakle, uspešno predstavite sebe i postanite deo XSell-a!

Lansirana XSell internet prezentacija

XSell tim Vam želi dobrodošlicu na našu Internet prezentaciju!

Želimo pre svega da Vas upoznamo sa našom ponudom i velikim brojem inovativnih servisa koji ciljano i sistematski unapređuju Vaše poslovanje u domenu razvoja globalnog tržišta i povećanja stepena komercijalne realizacije.

Registracijom na Newsleter imaćete priliku da pratite sve novine iz XSell kompanije pa Vas zato pozivamo da odvojite minut Vašeg vremena i registrujete Vašu kompaniju. Naše aktivnosti takođe možete pratiti na izabranoj socijalnoj mreži pa Vas pozivamo da nam se pridružite na LinkedIn-u, Facebook-u, Twitter-u ili Google+ socijalnoj mreži.

Postovi na XSell blogu namenjeni su za prezentaciju svetskih trendova u domenu razvoja internacionalnog biznisa i same prodaje ali i analizu nastupa i prisustva naših kompanija na svetskim tržištima.

Ukoliko želite dodatne informacije o našim uslugama možete iskoristiti kontakt formu u kontakt sekciji internet prezentacije i poslati željeni upit. Uvek imajte u vidu da mi želimo da razgovaramo o Vašem poslovanju, Vašim proizvodima i uslugama i Vašim potrebama, problemima i ciljevima, zato nas kontaktirajte telefonom ili mail-om i zakažite sastanak sa ekspertima XSell tima.

Vaš XSell

Scroll to top