+381 (0) 11 228 86 44

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Lansirana XSell internet prezentacija

XSell tim Vam želi dobrodošlicu na našu Internet prezentaciju!

Želimo pre svega da Vas upoznamo sa našom ponudom i velikim brojem inovativnih servisa koji ciljano i sistematski unapređuju Vaše poslovanje u domenu razvoja globalnog tržišta i povećanja stepena komercijalne realizacije.

Registracijom na Newsleter imaćete priliku da pratite sve novine iz XSell kompanije pa Vas zato pozivamo da odvojite minut Vašeg vremena i registrujete Vašu kompaniju. Naše aktivnosti takođe možete pratiti na izabranoj socijalnoj mreži pa Vas pozivamo da nam se pridružite na LinkedIn-u, Facebook-u, Twitter-u ili Google+ socijalnoj mreži.

Postovi na XSell blogu namenjeni su za prezentaciju svetskih trendova u domenu razvoja internacionalnog biznisa i same prodaje ali i analizu nastupa i prisustva naših kompanija na svetskim tržištima.

Ukoliko želite dodatne informacije o našim uslugama možete iskoristiti kontakt formu u kontakt sekciji internet prezentacije i poslati željeni upit. Uvek imajte u vidu da mi želimo da razgovaramo o Vašem poslovanju, Vašim proizvodima i uslugama i Vašim potrebama, problemima i ciljevima, zato nas kontaktirajte telefonom ili mail-om i zakažite sastanak sa ekspertima XSell tima.

Vaš XSell

Scroll to top