+381 (0) 11 228 86 44

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Posao u XSell-u

Ko su potencijalni članovi našeg tima - šta očekujemo?

 

Ako ste kvalifikovani, ambiciozni, kreativni - uvek ste dobrodošli u XSell tim.

Ako kod sebe prepoznajete osobine kao što su samouverenost, optimističnost, upornost, komunikativnost, dinamičnost, preduzimljivost, odgovornost - mi smo pravo mesto za Vas.

Ako se profesionalno odnosite prema poslu i spremni ste da nam budete lojalni - pošaljite svoj CV.

 

Šta Vam nudi/ pruža XSell?

 

Pružamo fleksibilnu radnu sredinu koja odgovara različitim individuama u raznim fazama njihove karijere. Nudimo posao u rastućoj, uspešnoj i stabilnoj firmi kao i bezbedno, stimulativno i komforno radno okruženje. Uz stalne obuke pružamo šansu za razvoj i napredak i svakodnevno ohrabrujemo i inspirišemo jedni druge insistirajući na timskom radu i stalnoj razmeni iskustva i informacija.

 

sales-managers

Razvojne mogućnosti:

 

Nudimo razne stipendije i benefite za sve koji žele da unaprede svoje znanje i poslovne veštine pri čemu pomažemo zaposlenima da uz nas dosegnu vrhunske rezultate kontinuiranim učenjem. Zaposleni su naša prioritetna investicija.

 

Širok spektar aktivnosti:

 

XSell nudi širok spektar poslovnih aktivnosti u okviru sopstvenih poslovnih procesa, a samim tim i niz pozicija za zaposlenje. Naša kompanija se nalazi na rastućoj razvojnoj putanji a samim tim nudi razvoj novih mogućnosti. Na osnovu višegodišnjeg iskustva, naš stručni tim vrši procene i odabir pozicija za svakog pojedinačnog kandidata u skladu sa njegovim kvalifikacijama, afinitetima i ambicijama.

 

Otvoreni za nove ideje:

 

Poslovna politika XSell-a je da podstiče, pruža podršku i ohrabruje inovativnost i inicijativnost zaposlenih.

Nove ideje su uvek dobrodošle a uspešna realizacija istih zaposlenima nudi satisfakciju više nivoa: afirmacija, rast samopouzdanja, napredovanje, finansijski aspekti....

 

Timski rad:

 

XSell kompaniju čine zaposleni koje karakteriše izražena individualnost ali koji bilo šta da rade-nikad nisu sami, već imaju veliku podršku čitavog Xsell tima. Mi radimo u okruženju međusobnog poverenja i podrške i udruženim snagama dolazimo do najboljih poslovnih rezultata.

 

Budite deo tima koji pobeđuje - budite deo XSell-a! Konkurs stalno otvoren!

Scroll to top